January 31, 2011

~ Selamat Tahun baru~


To all my Chinese friends.... I wish to all of you Happy Chinese New Year...May the year of Rabbit bring a lot of Joy and happiness to all of you.... 

and to all non-chinese, wish you happy holiday and enjoy with the love one.....

January 27, 2011

Syahidah Nurqalesya


Syahidah Nurqalesya

lahir pada 11 April 2010 di Hospital Pantai, KL....skang ni dah 9bln lebih dah anak mama...dah pandai berdiri lepaskan tgn...nak try step kedepan....pandai wat muke manja(paling mama suke!) pandai merajuk, dan paling bessssstttt pandai kiss pipi mama papa sebelum tido! haha... cepat je besar ank mama ni... rse mcm baru je mama lahirkn Qalesya...skang dah makin lasak sbb Qalesya nak belajar jalan....go baby go! hehe

cinta hati ku....

ini la dia cinta hatu ku.....suami yg tercinta dan anak yg tersayang...mereka la pengubat hati di kala duka, peghibur di kala lara...hehe....suami en. hazlishahmi dan anak kami syahidah nurqalesya....skang baru 9bln lebih...mama syg kamu ber2....

Alhamdulillah...

berjaya gak wat blog sendiri...hehe...wlupun dah ramai kt luar sne ade blog sendiri...aku akn cube selalu update kat blog ni...see next entry ok.....