November 21, 2011

it's a girl......

Assalamualaikum semua....

lame dah x update blog ni....bz la sejak bwe badan ni....fyi, my 2nd baby is a girl :-) so qalesya akn ade kawan utk bermain masak2 nti :) i'm soooo happy now coz i'll become mama to my both princess...xpela klu lum de rezki nak dpt baby boy...InsyaAllah nti leh cuba lg...so excited nak shopping baju pink lg :-P

lately aku selalu kejang kat bhgian paha..yg pelik paha kanan saje... doct kate sbb kurang calsium.. dah amik ubat saraf n calsium pun still kejang gak...xleh duk lelama, xleh berdiri lelama...sure kejang... xpela klu smua kesakitan ni aku tanggung sorang...yg aku risau kan effect pd baby... jauhkan la....

this coming friday nak gi wat scan 4d lak kat klinik fauziah, ampang...hope leh nmpak her face.. :-)
cepat je dah msuk 6 bulan lebih... ade lg 3 bln nak dapat org baru dlm kuarga ku... aku berdoa agar dikurniakan baby yg sihat, cukup sifat, dan bersalin dgn selamat hendakNya... dan qalesya akan sayang kat adik dia seperti mama dan papa syg pada dia....

ok la, lunch time dah abes...kne sambung wat kje...kang bos nampak, mengamuk lak dia...hikhik..

Nti dah scan 4d akn ku upload dlm blog ni ok....

Wassalam....

No comments:

Post a Comment