December 3, 2011

Purren Warehouse!!!

halloo...... Assalammualaikum semua...

arini 3hb Dec, gi borong kat Pureen Warehouse sale kat Pj....ni tahun ke2 gi sne... dlu borong mase Qalesya baru lahir...kalini borong time new baby dlm perut:-) byg kan tempat tu sgt sesak dan mak buyung ni sanggup berasak kesana semata2 utk borong baju pureen yg murah dan sangatttttt la cantik! haha

tp kat sane mmg penuh dgn manusia2 yg seangkatan dgn ku yg berniat hendak memborong baju baby....sygnyer pureen ni xde bju kanak2 yg berusia dua thn keatas....klu xdah ku borong baju anak buah ku yg lin........

setiap kali kesana mesti ditemani iza (adik bongsuku) dan louise (kwn sekerja).. mmg dorang pun tolong aku memilih bju2 yg lawa2 smpai rse nak bli smua! tp budget xbyk pon....haha

btw, nasihat saya klu nak gi borong warehouse ni jangan la bwe budak kecik....bkn pe, keadaan yg sesak, panas, kipas ade pun xterasa! kesian bdk2 xselesa....ada bdk2 yg nangis2 krn rimas! lgpun susah para ibu bapa nak memilih atau erti kata lin MEREBUT baju2 yg ade :-)

tp Alhamdulillah semuanya ok...selamat pergi dah selamat balik.... dari asakan org ramai yg terlalu taksub dgn Pureen Warehouse ni termasukla aku...hikhik...

okla, smapi sini je story ni... ni ade sikit gambar brg2 yg sempat diborong disana....enjoy ya :-)


ohye, arini borong 34pasang baju cost dlm RM400 :-) lgpun borong baju baby yg bakal lahir dgn Qalesya...so keseluruhan amat la puas ati. lgpun kain smua cotton :-)

No comments:

Post a Comment