June 29, 2012

Cuti2 di kampung Mentuaku

Hallo semua.....Assalammualaikum....
waaaa.......lamenyer tak bebelog....dah besawang dah...hahaha....actually aritu balik dari kg, memang ada niat nak update blog tp xkesempatan....ni kat opis sempatla nak update...hikhik.. (ade ke org bace cite aku ni..Perasan!! haha)
last week aku dgn family balik kg mentua kat melaka...rse dah dua bulan xbalik kg...al-maklum la cuti pun xbyk...huhu..kebetulan lak aku nye biras dah bersalin...tu yang balik kg dapatla tgk baby yg cute miut tu......betul...sumpah cute sgt!! nti tgk gambar dia kat bwh entry ni ok...
kat kg mcm biasa bile kami balik, jumpe MIL, FIL, adik beradik ipar..makan2...borak2...gosip2...haha! tp cuti xlame pun....4ari je....yang paling best baby syaurah xbyk ragam! dia duk tersengeh memanjang bile kne agah.. yang si kaklong lak mcm biasa dah jumpe sepupu2 dia...seronok la....main smpi xnak tido! xpela, asal dia xmeragam sudah......hehe...actually bile balik kg ni, dapat la rehatkan badan and release kan tension.... wlu keje kat opis xbyk n xbz mane pun...tetap nak bercuti gak! huhu...


ok la..meh layan gambar2 yang sempat aku snap kat kg....


sebahagian drpd sepupu2 Qalesya..ada ramai lagi.huhu..sopan sungguh anak mama duduk mcm tu :-)


Qalesya tgh bekpes mee kuning...

Qalesya tgh lepak2 tgk cite katun dgn sepupu dia Muhammad Nazran...


Ni baby Syaurah yang tgh tersengeh...hehe...mse dlm kete otw balik kg...comel la awak :-)



Sengeh lagi! haha...time ni baru bgn tido...tgk kaklong dia pun lum bangun lagi...syok tido kat kg...pg2 sgt seeeeeejukk...hihi



Berterabul la gambar2 ni....huhu...dalam kete otw balik kg....


Papa tgh basuh kete....dah berkeladak tu papa....sampai kg baru nak basuh ye....hihi



Ha ni dia.....my mother n father in law.....tiap kali balik kg mak akn msk yg seeeedap2.....gemok la klu duk kg lelame.......haha


Ni la dia anak buah baru....nama dia Muhammad Irfan....awak sgt3 comellllll ok? mesti dah bsr hensem mcm ayah dia...ops! 



Sempat aku order Apam Ladybird ni kat BFF aka BayZura (korang gi blog dia -> kasihibuhaiqal )mmg sedappppp sgt.....xcukup la bwe 50pcs je...lin kali nak order bebanyak.........



Ni la tempat lepak ptg2...borak2...gosip2....haha...




dah abes dah.....byk lg gambar sebenarnya...tp penat la nak upload..cukup2 la tu ye....ok, jom sambung keje! xabes2 men intenet.... haha!!  bye...

1 comment: