July 3, 2012

Jenjalan with lover

Assalammualaikum.....

Sabtu lepas en. hubby purposely amik cuti nak bwe aku dgn ank2 jln2...xtau nak kemana last2 bwe anak2 ke Taman klcc..bawe Qalesya mandi kolam kat sane...Umur dah 2 thn tapi kami xpernah bawe dia ke kolam klcc ni... selalu je plan nak kesana tapi xpernah nak gi... tp window shopping klcc tu biasa bangat :-)

B4 that kiteorang singgah Jusco Maluri...saje jalan2 dulu, beli brg skit....xkan nak bwe anak mandi tghari kan..panas tu...kang itam anak dara aku tu...hihi...sempat la mkn KFC yang baru tu...sedap macam biasa cume a bit pedas..Qalesya lak dah tetido time nak mkn tu...nasib baik ada sit panjang....so senang la mama and papa nak makan...yang adik lak sooo cool.... dia mcm biasa, xbanyak ragam...relax je....asal cukup susu...tido la dia....huhu.. suke mama bawe dia jln time kecik2 mcm ni. tp time dah besar nti kite tgk la perangai dia cmne lak yeh....hehe  ^_^  pastu kat jusco sempat lagi belikan Qalesya Meow a.k.a Kucing :-)  dia kan pencinta kucing...hehe

Dalam pukul 4 lebih dah gerak ke klcc... jln xberapa jem...parking pun senang cari...lega! tp ramai gak org kat taman klcc tu...semua bwe anak..yela, ari minggu kan...mase bersama keluarga~

Qalesya mule-mule sampai kat kolam tu, dia pandang je tgk ramai budak2 baya dia mandi kat kolam tu...pas dah tukar baju, papa yang bawe qalesya mandi..mama xleh ikut...duk tepi je...tgk dari jauh...tlg tangkap gambar...huhu..mama kene jaga adik....adik terlalu kecik bg mama utk join sekali...xpela dik ooi..nti dah bsr skit baru join ok cayang :-P

jom layan gambar2 @ gelagat kaklong...

                                       Kaklong xnak adik duk dekat2 dia...sabar jela...huhu



                                                               mula2 takut.....hikhik



Adik duk main agah2 dgn mama... :-)


Suke nye dia....


Ni dia Meow baru Kaklong  ^_^


 











No comments:

Post a Comment