July 3, 2012

Lenovo rosak...Aku sedih!!

Dah sebulan laptop lenovo ku rosak....sedih sgt...dulu mula-mula keypad dia rosak.. Sekarang screen pun rosak.............xleh nak guna langsung! sekang terpaksa la meminjam laptop en.hubby....

Paling sedih bile mengenangkan terlalu banyak gambar2 kenangan dlm tu.... Especially gambar Qalesya sejak lahir lagi.....uwaaaaa.......................aku sgt sedih...........................macamne nak dptkan balik gambar2 tu..........nape la aku xwat back up kat tmpat lin...pendrive ke....laptop en.hubby ke......kalau la dapat ku putarkan semula masa itu.................alangkah bestnyer....... tp apakan daya.....kalau repair pun xguna dah sbb dorang akan format semula laptop tu then hilang semua gambar2 tu.......lagipun repair pun mahal....xberbaloi...baik beli baru....sedih sgt2.....

Ms. Lenovo,
mungkin jodoh kite tak lame....
mood: sooo sad :-(

1 comment:

  1. sambung laptop tu ke lcd lain guna vga port untuk backup data kak.. takpun buka hard disk dan cucuk ke pc lain

    ReplyDelete