July 10, 2012

Sempat lagi...haha

Bestnyer pagi tadi en. hubby hantar gi keje......dah lame dia xhantar aku....
maklum la sorang keje sana, sorang keje sini.... memang Xngam jln...
pastu lak en.hubby keje shift...kebetulan je tadi kena hantarkan sebab nak bawe Ms Viva gi service...
 Lama dah Xservice....huhu...lagipun dah dekat nak puasa...then raya..risau Xsempat je nanti.....

Sempat gak aku menjalankan project mengepam aku...haha...mase tu kan emas! harus la aku pam sebab nanti sampai opis Xyah nak masuk bilik solat...kan time ni ada drebar...haha...gunakan mase sebaik2 nye ye......hikhik... dapat la 4oz....Syukur Alhamdulillah...tapi penat skit la..sbb guna manual pam kan...sambil2 layan Hotfm, borak2 dgn hubby...tgn tu memerah, Xsedar dah penuh :-)

* Tq abg sebab tolong anta sayang dan bawe Ms. Viva gi bengkel....Love u lah! mmuah.... ! :-)




2 comments:

  1. hamboiii syoknya ada org hantar pergi kerja... :P

    salam kenal yer.. liya dah follow.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hai Liya.... Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete