September 21, 2012

I'm the lucky wife...!!!! Haha

Assalamualaikum...tgk tajuk ats tu...gempaq kan....hahaha....mesti la i'm the lucky wife!! Bkn nak show off taw....tp just nk share kegembiraan ini......jgn la ada yg menyampah lak nti...huhu...maaf ye semua yg mbace....

    17hb september adalah hari ulangtahun kelahiran ku....dah 28 thn dah aku hidup....Alhamdulillah, syukur diberi nafas hingga kini....yg best thn ni aku sambut birthday dgn suami dan anak-anak...Anak-anak tau! Sbb thn lepas sambut dgn suami dan anak je...ber3... Thn ni ber4.... Sukeeeee sgt :).

... Berapa hari sblm birthday, aku tgk en.somi senyap je....sje la tu..nak buat2 xingat!! Haha...punye la aku geledah hampir 1 umh nak cari kot2 dia simpan hadiah kat mane2... Tp xjumpe!! Sbr jela....pastu kebetulan en.somi balik keje pukul 11.30 mlm menjelang 17hb...dia beli kek! Tu pun dia sorok kat tepi rak kasut.. Ingat aku xnampak? Mata aku tajam tau..haha...tp aku wat xnampak la...kang xjd lak suprise dia kan....hihi...pas dia mandi,aku dgn anak2 lepak dlm bilik...en. Somi kemudian masuk smbil bawe kek tanpa lilin ok....xpela...xde lilin pun xpe!! yg penting ingat besday wife dia yg tercinta ni...haha...dan menyanyikan lagu happy birthday... 

     Pastu time mkn kek...dia ckp 'sorry la yang...thn ni xde hadiah la...' aku jawab...xpe pa, ma phm...padahal dlm hati rase nak nangis pun ade!!! Haha...dah siap mkn kek...tbe2 en.somi tutup mate aku dgn kain..dia ckp jgn buke tau..dan bile buke mata....tadaaaaa...terkejutnye dia bagi hadiah yg ku xsangka!!!! Mmg ade dlm wishlist aku..tp xpk nak beli sekarang...best gile aku time tu..syukur hajat dah tercapai..hihi.... Korg nk tau benda ape aku dpt?? Cer teka....teka la.....mesti dah agak ni.......aku dpt...........IPAD 2 !!! Oh, sungguh xku sangka.....tercapai jua hasrat...wlu xdpt ipad 3 pun xpe. Ni dah kira bertuah la ni....hihi... Tq papa...Qalesya pun syok sgt...dpt la belajar gune ipad gak...hihi.....mama syg papa beribu kali syg...luv u lah !! :-)


                                                                                        TQ  my dear papa cool.... krn merialisasikan impian ini.... :-) Syukur....

No comments:

Post a Comment