October 17, 2012

Dari puchong ke kepong.....

Salam semua....

Arini nak citer skit pasal aku nti kene gi keje kat kepong instead of puchong....sbb nyer puchong center will be closed forever!! And yg paling aku xsuke aku kne drive all the way ke kepong every day !! Korang pun tu yg jalan ke kepong sgttttt la jem terutama waktu pagi...sgt jem ok...so kene la aku keluar rumah awal...kene la hantar ank2 ke rumah opah mereka awal skit dari biasab- :(

Tp aku percaya perubahan ini mesti ada hikmah disebaliknya...aku berdoa agar Allah permudahkan segala urusan ku....amin...

* p/s : thn dpn akn plan nak join C*** bank... Arap2 jadi la.... Semoga dipermudahkan segala urusan...amin....


No comments:

Post a Comment