November 6, 2012

November....please bring happiness to me...amin

Hello november...assalammualaikum semua....

Dah 6 hari bln nov. baru nak update blog... Malas punya pasal!!!...huhu... Ade je idea nak update blog tp ble nak taip, ade aje yg kacau...haha! Klu kat opis, nk update lunch time kelam kabut plak..nak lunch lg, nak mengepam lg...huhu...bile kat umah, my ipad jadi kepunyaan anak ku qalesya....hahaha..lg la xsempat nk update... Xpe syg, mmg utk kamu gak...gadget spt ipad juga leh membantu perkembangan otak anak tau..tp ibu-ibu sekalian, kena pantau aktiviti anak mu ok :-)

Ohye, bln ni and bln dpn mcm2 akn berlaku...first, aku akn pindah bekerja di kepong...join center kat sane...sbb puchong center will be closed due to merger of eon bank...nak xnak kene la ikut... Pasni kene kuar gi keje awal sbb semua org tau kan jln nak ke kl sgtttttt jem waktu pg....sure la akn sampai rumah lewat nti sbb balik kje pun jem.....xsukeeee!!!!

Utk planning bln december plak....aku akn pergi bercuti...!! Hoye hoyeee...haha...
Tapi kali ni bkn bercuti bsama suami dan anak2 aje... Kami bercuti dgn keluarga mentua...hoyee hoyeee...

Destinasi percutian a.k.a family day thn ni kat gambang dan terengganu... Ujung bln december nanti...xsbr nye...nti bile tibe mase nya, aku akn share kt blog ni ye....tunggu.. Hihi...semoga semua perancangan berjlm lancar....amin...

Semoga bulan ini bulan yg murahkan rezeki aku dan keluarga...bln yg jauh dari segala penyakit!! Sbb dari september sampai oktober, aku ank beranak asik sakit je...demam la, batuk la, selesema la...paling latest, qalesya kne demam campak!! Alhamdulillah xteruk sbb qalesya dah diberi vaksin demam campak mase umur 1 tahun...

Ok, see u on next entry ok :-)



No comments:

Post a Comment