November 17, 2012

Pindah office..... :-(

Salam semua.. Arini pagi2 lg dah tercegat kat opis kat puchong.. Kene dtg sbb nak pindah opis ke kepong.. So pagi2 lg mover iaitu YY builder dah tercegat kat dpn pintu dgn 2 buah lori.. Target arini angkut brg2 dari puchong jaya ke kepong dan puchong jaya ke ex-eon utk marketing staff...

Sebelum gerak ke kepong, sempat la terserempak dgn org sheltox yg tgh dok promote brg mrk and aku dpt 1 brg sbb jawab solan dgn betul... Rezeki tu... Huhu...

Ok,mulai isnin ni aku akn bekerja di kepong pula.. Mesti akn rindu puchong nti :-( nak wat camne.... Redah ajela...

Ok, aku sempat tangkap gambar td... Enjoy ok ^_^

No comments:

Post a Comment