November 12, 2012

Weekend jage Qalesya.. Cian ank mama~

Salam semua...

Weekend yg baru lepas qalesya demam.. Panas tau! Sampai dia xde mood nak main.. Biasa klu dia demam boleh je dia main2 dgn toys, lompat2, joget2 (oppa gangnam style :-) tp kali ni dmm dia sgt week... Layu je and xboleh silap sikit mula la mengamuk... Nasib baik adik xdemam sekali.. Klu x abesla mama dgn papa... Kelam kabut diwatnye nti...

Bwe jumpe doktor kat klinik kita btho.. Mcm biasa, ubat bontot pun ade doktor bagi.. Tp kali ni ubat tu xberkesan utk qalesya.. Selalu masuk je ubat bdn dia akn kebah tp kali inj tidak... Aku terpaksa lap dia sepanjang masa bg memastikan pns tidak terus naik...

Nasib baik la qalesya demam hari jumaat then sabtu aku xde event kat opis.. Dpt la jaga dia.. Tp en. Hubby lak keje mlm.. Terpaksa minta tlg adik kesayangan aku utk teman tido rumah aku..sbb nak jage qalesya yg xsihat dgn adik xcukup tgn aku nti.. Huhu.. Tq ija... Luv u la!! Nti kyh belanja beli baju ye... Hihi

Sabtu lepas aku bawe qalesya jln2 kat giant cheras dgn harapan dia berpeluh dan akn sihat dgn cepat.. Tp masih sama gak.. Dia dgn tiada mood utk bermain... Some more dia mengamuk pula dia sana.. Tp yg best dia mintak nasi.. Aku cepat2 order nasi goreng.. Mmg byk dia makan! Alhamdulillah...

Ptg smlm, panas qalesya dah xde.. Suhu 36c...syukur dah kebah demam...
Td aku call ija, katanye qalesya dh sihat... Syukur Alhamdulillah...

Ya Allah, Kau berilah kesihatan yg baik kpd anak2 ku agar mereka dpt membesar dgn sihat dan sempurna... Amin...

Ni gambar yg di ambil selepas qalesya kebah dari demam nya....enjoy ok :-)

No comments:

Post a Comment