December 20, 2012

last keje b4 bercuti

Salam semua silent reader yg tsayang ;) (perasan je aku ni.ada ke org bce blog aku nih:P )

Cpt je dah hari khamis...masa sgt cembura pada kita..ok
;) bila kita tunggu terasa lama.bila tidak menunggu cepat lak masa tu..kan? Betul tak kwn2 ;)

Ok,arini last day keje sebelum start cuti selama 5 hari...horeey..horeey ;)

Tapi kan...pagi tadi dengar dlm berita kata hujan akan turun dgn lebat bermula 22hb ni selama 3 ke 4 hari di pahang,terengganu dan kelantan....alamak, risau la pula...nak jalan-jalan ni...erm, nak wat mcm ne kan...arap perjalanan kami selamat dan sentiasa dilindung -Nya...amin...

*nanti aku akan catat setiap aktiviti aku dan keluarga mentua utk share dgn korang semua ok..(melaka-gambang-terenganu-melaka)

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment