January 21, 2013

Adik dah boleh berjalan !!!!!

Rase happy sgt sbb adik genap je 11 bulan dah boleh berjalan byk langkah!!! Syukur sgt dgn perkembangan adik... Mula-mula risau gak.. Bukan risau ape, risau adik taknak jalan sblm sambutan birthday dia bulan depan... Macam qalesya dulu dia boleh berjalan umur 10bln...

Bulan dpn plan nak sambut 1st year birthday syaurah kat kfc... Semua dah booking.. Arap2 party akn meriah dgn jemputan.. Bg aku dan en. Hubby, kami akan sambut 1st year birthday anak dgn agak besar-besaran sikit.. Bukan nk membazir tapi sekadar nak meraikan thn pertama ank-ank kami.. Mcm 1st year birthday qalesya dulu sambutan sgt la meriah di A&W :-) xpayah pening2, semua dah diuruskan oleh pihak pengurusan :-)

Harap sgt majlis berjalan dgn lancar nanti... Amin....

** suke tgk adik bersungguh berjalan...sampai asik terjatuh sbb laji sgt melangkah tu.. Keep it up adik :-)



No comments:

Post a Comment