January 15, 2013

Kakak & adik :-)

Salam semua...

Syukur sgt sbb anak-anak mama membesar dgn sihat dan bijak.. Walaupun aku bekerja tapi dapat tgk perkembangan anak depan mata.. Rase seronok sangat... Ade je benda baru yang anak-anak mama buat setiap minggu... Kadang2 setiap hari :-)

Perkembangan terbaru kaklong pandai ucapkan 'terima kasih' bila kita memberinya sesuatu... Dan juga bila kenyang dia akn ucapkan 'Alhamdulillah' ;-) dan yang paling baru sekali, semalam sebelum tidur, boleh tak dia sebut 'terbaik....' Sambil tunjuk ibu jarinya yg comel tu...Haha....tergelak mama di buatnya... Ni gara2 mengikut cerita boboboi... Haha... Mcm2 la anak mama ni....

Yang adik lak, dah mula pandai berdiri lama tanpa sokongan and......she can walk for at least 4 steps!!!!! What a beautiful life i had....syukur....hopefully before age 1 year, adik dah boleh berjalan :-)

syukur pada mu ya Allah krn menganugerahkan mereka pada aku dan suami....mereka nyawa kami dan mereka penyambung generasi kami....
Akan ku pelihara zuriat dan amanat ini sebaik mungkin.... Amin....





No comments:

Post a Comment