February 4, 2013

happy birthday mak ku sayang...

Salam semua...

Mak.......happy birthday yg ke 49thn pd 24 january lepas...ya Allah, ni dah bln february adah ooii........bru nak update kt blog ke?? Ampun ye mak..... bkn sengaja.... xpe,yg penting kami adik beradik sentiasa ingat tarikh lahir mak.....mak sentiasa ada dlm hati kami....:)

Sehari sblm besday mak, aku dgn hubby gi beli kek dan willy satay... tp mak ckp satay hj samuri lg sdp...hohoho......abah pun ckp cmtu.....tp bg aku, ni satay paling sdp aku pnh rase...hehe

Takde kejutan like abah's birhday pd thn ni sbb sehari sblm birthday, mak dah ckp 'lusa birthday mak' :-) mak selalu ingat tarikh lahir dia..mcm abah lak selalu xperasan...tp abah ingat....ble msuk december je abh ingat besday dia..tp ble dh dkat shari dua, dia lupe dh ;)

Pape pun, adh doakan semoga mak dilanjutkan usia....diberikan kesihatan yg baik, sentiasa ceria, murah rezeki.......amin ya rabbal alamin.....

Adah syg mak ketat2!!!! Tq sbb mak juga lahirkan adah didunia ni......tanpa mak, xde la adah kt dunia ni..... tq mak sbb besarkan adah...dan skang mak pula jage anak2 adah..... tq Allah ke atas kurniaan ini......syukur sgt2!

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment