February 18, 2013

qalesya oh qalesya

Salam hari isnin uols...
Mondoy bluess ye?? Haha...same to me la....suddently miss my doters....rindu kt qalesya dgn adik.....biasa la,klu xbz kt opis,mula la asik pk anak je....kan? Bg yg ada anak mesti akn selalu pk anak.....padahal balik keje kang jumpe anak...hehe....

Ok,berbalik pada title kt atas...apa dh jadi dgn my little angel , qalesya?...xde pape....just nk story lately dia kuat makan ;) saya la mama yg paling happy bile anak mkn byk....hehe... pastu qalesya skang byk suke dgn susu anmum dia... u all imagine, after 1hour dh susu, dia boleh mintak lg...'mama, susu.....' ...sometime,pas mkn nasi pun minta 'mama,nak susu.....' ;)

Suke sgt bila ape yg kite msk, anak suke mkn kan? Rase semangat nak msk utk dia...mcm2 resepi mama wat utk qalesya ;) berat dia skang dh 16kg..bln lepas 15.4 kg je... naik kan...budak tgh bselera...nak mbesar...mama suke sgt2 ;) kalau x, susah hati mama kalau anak xnak mkn..

Ok, nti kte jmpe next entry ok...bye semua ;)

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment