February 20, 2013

Syahidah Nursyaurah 1 tahun.....syukur

Salam semua....

Alhamdulillah puteri ke2 aku iaitu syahidah nursyaurah dah genap 1 tahun harini.....mama suke sgt.....terbayang lak mase melahirkan dia...awal 1 minggu dari due date... Hanya 3 kali push, aku selamat lahirkan baby seberat 3.18kg ni.... Dan sepanjang tempoh berpantang, syaurah anak yg sangat baik.... Xbyk meragam.... Malam pun tido je..... Mmg berbeza sgt dgn yang petama dulu...ala, biasala...lain anak, lain ragamnya...kan? :-)

Semalam aku keluar office pukul 7ptg...balik lambat sebab ada meeting... Selepas je meeting terus shut down pc, angkat handbeg trus turun lift ke kereta... Singgah jap kat tesco extra cheras utk beli kek... Just beli simple and small cake je... Nak wat pre-celebrate utk syaurah... Sangat2 la dia excited bile mama, papa, dan kaklong menyanyikan lagi happy birthday...tambahan pula, lilin dinyalakan... Memang xduduk diam si kecik ni tau :-)

Ok adik, mama sentiasa doakan semoga adik membesar dengan kesihatan yang baik dan semoga panjang umur juga sentiasa dilindungi Allah selalu...dont too noty yea....noty sikit2 xpe :-) ok, ahad ni kite celebrate birthday adik ok...time tu adik akn jumpe ramai kawan2 :-)

Papa, mama, kaklong sayang adik sangat2....mmmmuah!! utk adik :-)

** ohye, syaurah masih menyusu badan bila ada dengan mama...Alhamdulillah, susu mama untuk adik masih ada.... Walaupun mama dah tidak pam....Semoga mama terus menyusukan adik selagi termampu...insyaAllah.....





No comments:

Post a Comment