March 4, 2013

Pemanggang ajaib HAPPY CALL :-)

Salam isnin semua....

Ni nak share story pasal happy call pan-grill yang telah selamat sampai ke tangan ku hari sabtu lepas....punya la lama mengorder....awal bulan 1 kalau xsilap...order kat bestdeal.com...harga yang lebih murah dari pasaran....tapi perlu tunggu lamaaaaaaa la ye :-) sila jgn order jika xmahu, xsanggup dan xsukeeee tunggu lame ye :-)

Serius, memang best guna pan ni...!! Semalam test masak ikan pari bakar...sedap gile tau! Masak sampai ikan pari jadi sangat la lembut dan yg penting tak melekat ok dannnnnn percikan minyak tiada di atas dapur ku...hihi

Sekarang ni duk menggoogle cari resepi nak guna pan ni... Dengar cite leh masak kek gak gune pan ni... Power la kan, kek pun leh masak guna pan! Harus cube...huhu...padahal ada je oven kat rumah...huhu

Ramai orang beli pemanggang ajaib jenama IKAN... Tapi aku beli jenama ni... Fungsi sama je aku tgk...xpea, dah beli pun...yang penting, memasak akn jadi mudah dan cepat....sukeeeeeeee nye.... (Senyum sampai ke telinga...kihkih)

Ok, bye.... ^_^



4 comments:

  1. Saya dah beli Happy call Jumbo Grill melalui qoo10.my free shipping dari Korea RM150.00 termasuk seal + free gift. Last week order lg happy call silicon tool/spoon/spatula/brush/ dengan harga RM 12.40 free shipping from Korea. Happy call Ceramic pot, free shipping tengah offer from RM 221.20. Berbaloi jugak beli melalui online

    ReplyDelete
  2. saya beli happycall jumbo grill melalui qoo10.my free shipping from korea.payment by local transfer.dorang delivered by ems a week dah smpai to msia. skrg dorang offer silicon tool spatula/ spoon / brush rm12.40. ceramic pot set offer from rm220++. jom beli jimat cost free shipping. brg ori pulak tu direct dr korea

    ReplyDelete
  3. Sudah terjebak dengan membeli pemanggang ajaib ini. :-)

    ReplyDelete
  4. Sudah terjebak dengan membeli pemanggang ajaib ini. :-)

    ReplyDelete