April 22, 2013

Anak tidak sihat :-(

Salam semua...

Mood tak berapa baik arini...semalam qalesya demam... Petang semalam rase badan dan check suhu dah tak demam.. Tapi aku gi klinik semalam just ambil ubat demam jela.. Xsangka pagi tadi demam balik :-( cepat2 la sihat anak2 mama.....mama risau la :-( malam ni aku akan bawe mereka gi jumpa doktor...

Hari jumaat ni adalah hari yang dinanti oleh warga office aku... Team buliding kat pulau penang... Aku je yang tak excited... Mana tak nye, kene tinggalkan anak2... Tinggalkan suami sekejap xpe, jangan tinggalkan ank...haha.... Lain la kalau anak dah besar kan...ni baru 4 tahun dan 1tahun... Sadis nye! Nak pula syaurah breastfeed waktu malam.... Terpaksa la berkorban demi keje... Maaf kan mama ye nak...sob sob sob... :-(

3 hari 2 malam akan berada di Rainbow Paradise Beach Resort... Last time dorang buat kat ioi parm garden, bangi... Kali ni jauh sikit.. Dulu mase aku join teal building, time tu aku mengandungkan qalesya dalam 8 bulan.. Aku sorang je yang boyot time tu :-) kali ni pergi sana, aku dah ade anak dua dah...hihi... Macamne la agknye keadaan anak2 bile aku xde kat rumah selama 3 hari.... Tak tido malam aku agaknye.... :-(

** mama doakan kaklong dan adik cepat2 sihat... Nanti bile mama takde kat kl, kamu jaga diri tau... Be good to opah... Don't noty2 ye sayang.... (Kalau la dorang pandai bace, kan bagus :-)



No comments:

Post a Comment