April 1, 2013

April dah datang....

Salam semua...

Today is 1st april 2013... How fast time flies..... Dah berada di bulan ke4 tahun ni.... So far Alhamdulillah, 3 bulan pertama berlalu dgn baik... Aku happy dgn life aku...bersyukur sgt dpt bsrkan ank2 disamping 'dijaga' dgn baik oleh si suami....hihi... Itu harus! Haha

Agenda utk bulan April... Pertama sekali nak wish to myself sebab dah genap 5tahun kje kat hong leong bank ni.... Syukur sgt dpt maintain keje ni... walaupun ada masa i hate my job!! Haha... Adat la keje mana yang xde problem dan stress kan.... Hope after this ada better offer coming and i will consider it 😄

Then, April is my doter's birthday!! Dah 3 tahun dah sayang mama syahidah nurqalesya...cepatnye kan... Qalesya pun dan makin bijak. Mcm2 dia nye peel sekarang ni...huhu... Nanti kite sambut besday kat kg ye sayang..... Mama doakan qalesya jadi ank yg baik dan solehah...amin 👏

Agenda seterusnya adalah balik kg hubby....hoyeh! Hoyeh! Lame giler xbalik kg...rindu tau... Walaupun ni bukan kg aku tapi aku dah anggap mcm kg sendiri 😁 tapi balik xlama pun.... 4 ari je 😒

Final utk penutup bulan ni adalah.....team building kat penang... Yg ni xbest sebab kene tinggalkan my babies qalesya n syaurah for 3 days 😩 harap dorang ok saja duduk dgn opah...this is 1st time aku berjauhan dgn mereka... Xpernah tidur berasingan dgn my babies... Somemore syaurah still breastfeed 😞 how could i leave her with her opah... 😭 Tapi krn kerja, aku terpaksa korbankan selama 3 hari tidak bersama mrk.... Syaurah, qalesya.... Maafkan mama nak...mama xde pilihan... Nanti balik mama beli ole2 ok dear... Berat hati nak tinggalkan mereka.... 😭

Hope semua ni berjalan dgn lancar....Ya Allah, Kau lindungi anak2 ku sentiasa.... Dan kau lindungi la keluarga ku walau dimana kami berada.....amin.... Tq Allah....

No comments:

Post a Comment