April 30, 2013

Kembali sudah :)

Salam semua...

Rindu nye nak bebelog lagi.... Weekend yg padat dgn aktiviti... Team building kat pulau pinang.. Kali ni team building yang paling sempoi then sgt relax.. Sempat dibawa jalan2 beli barang lagi. Hihi... Pulau pinang negeri yang sgt indah.. Memang aku akn datang sana lagi bawe family pula... Itu pasti!

Rindu yg sangat menebal bile berjauhan dgn ank2.. Pertama kali aku tidur tanpa mereka. Dan juga susu yg melimpah ruah yang aku pam terpaksa dibuang saje...sedih sgt.... Nak buat mcmne kan.. Nasib baik la ada ija. Dpt la aku berborak dgn anak2 sekejap. Yg paling sedih bile wat video call, adik menagis bila dgr suara mama :-( ija bgtau aku, adik sampai cium2 handpon sebab nmpak mama dlm fon...sedih giler kan? Nk pula adik masih minum susu badan... Bile aku sampai je rumah mak, anak2 berlari dpt kan aku.. Memang mereka sgt2 excited dpt jumpe mama... :-)

Jgn la ada lg team building @ kursus yg jauh2 sementara anak masih kecil ni... Klu mrk dah bsr skit aku mmg xkisah... But everything settled and goes smooth as planned. Syukur alhamdulillah... Thanks pada mak dan ija sbb jage anak2 dgn baik sekali... Syukur adanya kamu.. :-) buat en. Suami, walaupun kite xjumpe 3 hari, mama tetap rindukan papa tau. Kesian juga kat papa sbb kne kerja berturut2 sampai demam! Dah la xjumpe mama, anak2 pun dia xsempat nak jenguk...rindu gile kat ank2 kan? At last kami ber4 dpt bersama semula... Yeay~

Ok, nti kite borak lg ok :-) bye.....







1 comment:

  1. sedihkan ida tinggalkan anak2, aku berjauhan beberapa jam dgn Haiqal je dahx keruan...

    best x g penang?aku pun dah lama x balik penang.rindu dgn makanan2 kat sana..he..he..

    ReplyDelete