April 9, 2013

Nak belajar buat roti plak~

Salam...

Arini ari ke 5 suara ku seksi serak basah...huhu... Ubat antibiotik masih belum habis...tapi aku perasan dah recover sikit...dan bile ckp dgn orang, mereka boleh paham...haha! Papepun, syukur padamu tuhan...semoga terus sihat!

Arini tibe2 aku teringin nak belajar buat roti, pau dan piza! Duk menggoogle je dari tadi...syok tgk orang pandai wat roti sendiri... Aku check class belajar buat roti gak...tapi mahal la...paling murah aku jumpe rm150.... Ade gak belajar buat roti melalui ebook dan CD...yg tu murah...rm50 je...xpe, aku servey dulu...tengok yang mana efficient dan berbaloi...hihi...

Sedang menggoogle cara wat roti tibe2 tgk la breadmaker....senang je kalau gune benda alah ni utk buat roti...xyah nak uli susah2.. Tapi harga breadmaker, mahal gile! Beratus harganya...brand tesco pun 2ratus lebih... Adoyai~

Xpe, belajar uli guna tangan dulu la..nanti dah menjadi baru leh demand beli breadmaker from en.hubby...hoho

Ok, weekend ni xleh nak try sbb balik kg. mungkin next weekend baru leh cube..kalau menjadi, aku update kat dlm belog ye...hihi

No comments:

Post a Comment