April 17, 2013

Nak gi bercuti!

Salam semua...

Sihat ke semua? Arap semua sihat... Ni tengah berfikir... Aku dgn en. Hubby nak bawe anak2 bercuti bulan 5 nanti...tapi tak tau nak gi mane... Mostly semua tempat dah fully booked :-( kebetulan bln 5 ade cuti wesak day. Time tu la semua orang pergi holiday. Tgk genting dah abes, tgk hotel PD pun dah abes...yang ada pun harga sgt2 la mahal utk satu malam je....sabar jela...
Alamatnye, duduk rumah jela cuti nanti... :-( sedihnye...

Aku suke bawa anak2 keluar berjalan. Buar mereka explore diri dan lihat dunia.. Bukan tiap2 hari pun..just on weekend or public holiday... Pening kepala pk mane lagi tempat best nak pergi.... Hope ada la tempat2 menarik lagi....

Teringin nak bawe anak2 tidur hotel. Tempat yang best dan fun bagi aku kat genting kot... Leh main indoor utk anak2.. Tapi bilik dah penuh....haih, nampak gayanya lepak rumah jela kami.....


Bubye :-(

No comments:

Post a Comment