April 16, 2013

Taman tema air @ splash water di Mahkota Parade, melaka

Salam semua...

Ok, mase bercuti dah abis.... Bestnye duduk kg....xpk langsung pasal keje ok...hihi... Kat kg pula aktiviti macam2... Hari sabtu di melaka, Family in Law ajak gi mahkota parade sebab nak bawe anak2 main air...tempat baru kat dalam mahkota parade iaitu Splash water... Berada di tingkat 2 di sekitar food court MP. Setakat ni masuk percuma. But i believe one day mesti kena bayar punya. Sebab dorang dah siap buat palang besi sebelum pintu masuk. Biasa la, tempat dah renovate cantik bagai tu..mesti nak duit kan....hihi... Tapi kalau tak kene bayar lagi bagus. Pasni ramai la pengunjung akan singgah di MP :-p

Air pancut yang ada sgt cantik dan unik.. Siap berpusing2 lagi tu.. And sangat colorfull. Kebetulan kiteorang pergi dalam pukul 6 ptg dan ramai yang dah balik..Air kat situ sgt la sejuk! Sampai my doter, syaurah nangis kene air...hihi.. Sape yang xnak main air, ade juga playground disebelah. Tapi playground tu kecik je... Sana ada bilik air/persalinan bagi yang dah basah kuyup tu... So kene sediakan pakaian ke2 bila nak gi sini ok...Sampai mak budak ni pun abis lenjun pakaian :-) sangat2 sesuai utk bawa anak2 main air...


Tu je nak share.Nanti kite jumpe lagi next entri ye... :-) bubye









No comments:

Post a Comment