May 12, 2013

Aku lah punca nya...

Hai readers.... Assalammualaikum :-)

Jam dah 2:45am ok.... baru pas masak..hihi.. msk untuk esok sbb my hubby keje awal then nak kene bgn awal and makan awal :-)

Dikala ni hubby dan anak2 ksygan dah lena diulit mimpi... oh ye, adik dah sihat nampak gayanya. Sebab dari ptg tadi dia dah tak cirit birit dah...alhamdulillah...dan dia makan baaaaaaanyak sgt mlm tadi :-) selera sudah mari tu..yela berapa hari ni asik yak je..mood dia pun kelaut. Cian adik... semoga terus sihat ye dik... amin!!

Aku dh kenal pasti punca dan kenapa aku dan adik tak sihat!! Memang semua itu gara2 aku telan pil perancang yasmin! Semalam aku dah stop makan pil tu dan hasil nyeeeeee.... aku tak pening dah! Horey.. horey.. syukur sgt...  dan adik pula stop from ciritis biritis nya! Memang sah krn penangan pil tu kan. Dan memang sah aku tak serasi dgn nya :-(

so sekarang kena try mkn ubt lain pula.. but before that kene dptkan consultancy dari puan doctor dulu la.... bile ek nak gi jumpe doctor jamilah.... ermm... sbb doctor jamilah hanya available time working days till 6pm only "-( memang tak sempat dari ofis ke klinik jamilah tu... huhu... tunggu ujung bulan la nampaknye... so sekarang memang kene 'berjaga-jaga'....hahahah! Tapi selama ni pun kami mmg sentiasa 'berjaga-jaga' :-)

Ok la...tak tau nak bebel ape lg... mate pun dah kene paksa tido ni. Kalau tak nanti esok terlajak bgn lak. Ok readers....gudnite and sweetdream ya! Mmuah ♥

** gambar dibawah adalah edit semata-mata..kihkih...tuan belog adalah seorang yang tidak cantik ok. Itu kenyataan yg saya kene terima! :-p

No comments:

Post a Comment