May 7, 2013

Besday hubby

Salam semua...arini keje dah setelah EL semalam gara2 si kecik syaurah xsihat... kesian dia muntah2 then skang demam pula..kata doctor muntah sbb terlebih makan/mknan xhadam atau budak kecik tu kutip mknan yg tejumpe kat mane2 ntah.... get well soon cyg mama...

Ok, entri arini nak cite skit pasal besday hubby ari sabtu aritu... suprise yang tidak menjadi langsung! Gara2 ujan yg sangat3 lebat pada jumaat lepas... xsalahkan hujan sebab hujan kan rahmat dari Allah :-)

Ok, balik keje singgah tesco extra kat cheras sbb nak beli tiramisu cake.. disebabkan ujan yg sgt lebat, terpaksa bwe en.hubby gi amik anak2... dan.....mase tu la si dia nampak kek dlm kete....!!! Mmg dah agak mesti kantoi punye... haha... so alang2 dah kantoi, sampai je kat umah, xtunggu jam 12mlm dah terus potong kek :-p

So, to besday man.... happy birthday sayang... may Allah bless u always.... semoga pjg umur dan bahagia dgn mama serta anak2... we ♥ u so much darling...Mmuah!

Hadiah?? Ade la....simple je tuk thn ni... hihi...hope u like it baby :-)

Bubye......

No comments:

Post a Comment