August 21, 2013

gOOD Morning (°_o)

SAlam semua...

Baru pas kemas rumah.. bdk2 masih tido lg... papa bdk kje pagi (^_^) .. update terbaru? erm... balik kg 1 minggu.. raya,makan,raya,makan... balik kl trus timbang berat... naik 2 kilo stgh!! Haha... memang raya sakan aku kali ni (-_^) sekarang ni tgh on diet balik.. mesti kasi buang itu 2kilo :-P 

Ohye, minggu ni family in law nak dtg beraya dan jln2 raya di kl.. tgh pk nak jamu mkn ape.. ingat nak buat nasi tomato.. aritu test buat menjadi.. cume nasi agk lembik.. klu msk nasi ayam pula, too simple... buat laksa pun sedap gak.. tapi mesti nak nasi jugak kan... mungkin wat nsi tomato la kot. nanti aku update pasal nasi tomato tu yeh (-_^)

lagi dua minggu nak start keje.. mesti pasni aku bz sgt.. so mase terluang ni la nak layan anak puas2... kan best klu dpt gi holiday... (-_-) bile anak2 depan mata, rase bahagia sgt.. kan best dpt jd housewife sepenuh masa... i wish 1 day i mesti jd housewife spnh mase.. keje kat umah je tapi income masyukkk... haha... berangan kan percuma (-_^)

ok la, nti jumpe lagi next entri (-_^)

HAVE A NICE DAY ♥_♥

No comments:

Post a Comment