August 28, 2013

Selesai menjamu family in law

Assalamualaikum...

arini dah ari rabu... selesai sudah menjamu keluarga belah suami yg dtg dari melaka,seremban dan damansara ari sabtu lepas... menu utama aku buat nasi tomato, ayam masak merah dan acar nenas.. alhamdulillah mereka ckp sedap (-_^) dan siap minta resepi lg... hihi... dan menu sampingan adalah roti john buatan sendiri, aym goreng, sup ayam, buah tembikai.. syukur sgt semua berjalan lancar dan tq my cyg hubby sbb tlg mama wat persiapan (-_^) dan abg & kakak ipar dtg bawe mee kari yg sedap giler ok. tp lupe nak snap gambar (-_-)

Selesai mkn, wat suprise kat my mil yg tarikh bufday pd 21hb lepas. siap wat ala2 black out lg tu.. dan menyanyi lagu happy birthday reramai dan acara potong kek..hihi.. lepas tu sempat lg la wat sesi bergambar beramai2 dgn pakaian raya memasing (^_^) syok jd sebahagian dari keluarga besar hubby.. alhamdulillah syukur padaMu tuhan sbb kurniakan aku keluarga bahagia dan besar ni (-_^) dan syukur juga aku punya mak dan abah serta adik beradik yg ramai ♥_♥ Semoga aku dan suami juga punya generasi yg bahagia seperti ini dihari mendatang. amin..

OK, Jom layan picture.. ( ^_^)

No comments:

Post a Comment