August 3, 2013

Update status ♥_♥

Salam semua...

Maaf sgt dah lame tak update blog. mcm biasa alasan.... xde mase! memanjang je xde masa kan?? haha

btw, dah tinggal beberapa hari je lagi nak sambut syawal.. persiapan memang sgt alar kadar.. cukup dgn pakaian baru kami anak beranak, ade kuih kerepek sikit, wit raya utk ank2 buah.. tahun ni memang sgt2 bersederhana.. Alhamdulillah Allah masih bagi rezeki utk kami..

oh ye, sekarang aku duk umah je selepas diberi 'garden leave'... korang tau tak ape benda tu? bunyi macam cuti bercucuk tanam @ cuti dalam taman je kan?? hihi.... sebenarnya cuti ni diberi khas kepada pekerja yang berhenti kerja dan disyaki akan menyertai syarikat persaing yg lain. tujuan?? agar bekas pekerja tak kebas client company tersebut.. motif?? sebab aku ramai client kot...! haha... actually benda ni depends on that client tu sendiri.. relationship dgn client, klu bagus dan terjaga, of course client akn pandai pilih yg mane satu kan... so, dun worry about that... insyaAllah jika dah tertulis rezeki ku di sana, memang akn jadi milik kita... semua nya datang dariNya... so sebelum start keje baru 2 september nanti, aku ade sebelum duk umah jage anak2.. yeay!

kebetulan lak dpt cuti ni, qalesya pulak demam+batuk+selsema... ade hikmah semua ni.. dpt duk umh jage anak2 sebelum mama bz keje tempat baru nanti.. kesian tgk qalesya ni.. terutama waktu malam.. batuk sampai sakit dada dia.. ni doktor bg 2ari kene buat nebulizer kat klinik. alahai anak, cepat sembuh ye sayang.. mama rindu kakak yg super duper active ni.. bile tak sihat, monyok je dia.. merengek aje...mama tau kakak kuat! Ya Allah, sembuhkan la anak ku... aku sanggup bertukar kesakitan yg dia alami.. mama sayang kakak ketat2 (T_T)

ok, time tu sleep.. nanti kite story mory lagi yeh.. good nite and sweetdream semua... ♥_♥

No comments:

Post a Comment