November 6, 2013

Splash water *the mines*

Salam semua...

Last week bawe anak2 mandi main air kat splash water di the mines..tingkat 5... it is freeeeeee.... hihi... klu free, harus lajuuuu je nak gi kan....hihi...

Actually dah byk kali gi sini. Tapi selalu tak ingat nak bawe baju mandi anak2... so mmg mama tak benarkan la mandi situ....huhu... sebelah splash water ade juga permainan kanak2 seperti gelongsor dan jongkang-jongkit.. biasa klu xmandi memang main gelongsor aje...

Seronok tgk ank2 main air..kat sini ade air kolam juga. Anak2 lebih teruja dgn air pancut. Sbb dorang leh main lari2 atas jalan dan langgar pancutan air tu.. best kan klu tgk anak2 happy.. so next time xyah la gi jauh2 mcm ke klcc utk mandi kolam.. gi sini pun dekat :-)

Hopefully xde la charge dikenekan in future. Ia salah satu tarikan pengunjung utk ke the mines. So korang, leh la bawe anak2 mandi-manda kat sini yeh...

ok bye :-)

No comments:

Post a Comment