December 10, 2013

Hai semua...

Sebulan kite tinggalkan blog kite ni... klu umh ditinggalkan sebulan, kot2 berhantu dah kan...hihi...

Ok, just wanna to share my happiness.. my lovely sister dah selamat bersalin 7hb december aritu... syukur semuanya selamat.. baby yg sungguh comel! Berat 3kg... but I was so sad bcoz kami sekeluarga kat sini tapi kakak kat limbang, sarawak... first time dia berpantang kat sane.. mase 1st baby pantang kat kl.. ape nak buat... bulan depan baru ketemu.

Baby yg comel ni diberi nama nia amellya... sedap name baby? Panggil melly... oh, so english and very soft je bile nak sebut.. hikhik... bln dpn kite jumpe ye melly.. makngah doakan melly cpt2 sihat dari kuning dan bsr jd wanita solehah ok (*_*)

Buat my sis, pantang elok2.. jage2 dgn bengkak susu ok.. really miss u... see u next month!   Rindu kat alya juga... dah jd big sister dah dia...  dan yg penting skang kite berdua dah ade anak dua dan kedua-duanya adalah girl ;-)  nanti kite try dpt boy lak yeh...hikhik

Ok, salam semua... bubye

No comments:

Post a Comment