July 15, 2015

Kosong Kosong

Assalamualaikum semua..


Ramadan ke 28 arini.. semakin dekat syawal menjelma.. sedih pula bile ramadan akan pergi.. entah dapat bertemu semula ramadan tahun depan.. semoga dipanjangkan usia kita.. aamiin..

Cuti raya aku amik seminggu start dari esok smpai la 27hb...saje je nak rest lebih sikit.. boleh la handle kakak gi sekolah minggu depan.. Raya tahun ni giliran sebelah suami kat masjid tanah, melaka. InsyaAllah malam ni kami bertolak. Korang doa kan semoga selamat sampai yeh. :-)

Dikesempatan ini nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kpd semua readers. Maaf jika sepanjang coretan ada yg terguris perasaan. Maaf zahir dan batin.. Semoga lebaran thn ni memberi seribu makna dan gembira hendaknya.. Jumpe lagi kite lepas raya lepas mood nak berceloteh tu dtg balik yeh.. haha..


Bye... Salam Lebaran 2015...

No comments:

Post a Comment